Om Abraflex AB

När vi bygger våra produkter utgår vi alltid från användarna. Allt vi gör syftar till att de ska trivas med våra produkter. Många år av utveckling efter den principen har lett fram till de produkter vi idag tillverkar. Vi stannar dock inte där, utvecklingen fortgår och vi hoppas bli ännu bättre. Vi gör ofta anpassningar på våra produkter, och i den processen vill vi gärna involvera användarna. Med vår gedigna erfarenhet och deras synpunkter brukar det bli bäst.

Bilden nedan visar hur vi helst gör affärer. Vi pratar med användarna och lyssnar på deras synpunkter. Sen presenterar vi hur man kan lösa det tekniska. Vi jobbar i cad från SolidWorks och IronCAD, med fullt stöd för Catia. Inte sällan presenterar vi våra lösningar i 3D. Kontakta oss gärna ifall ni vill ha hjälp med era nya arbetsplatser!


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.